Контактирајте нé

Контактирајте не за било што поврзано со нашата компанија или услуги.

Ќе се потрудиме да ви одговориме што е можно поскоро.

Delta Team Krško d.o.o.
Cesta Krških Žrtev 135A
    Krško 8270
    Slovenija
00 386 7 48 82 100
parts2@yamaha-motor.si

Prosim počakajte ...